tekstschrijver in Enschede

Tekstschrijver in Enschede

Wil jij content met meer waarde voor je doelgroep? Of vaker iets plaatsen op je website? Als tekstschrijver in Enschede help ik je graag.

Bereik je doelgroep

De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een website. Deze moet natuurlijk up-to-date worden gehouden. Dit kan door vaker content te plaatsen. Daarnaast bereik je dan ook sneller je doelgroep. Als tekstschrijver kan ik je hierbij helpen. Denk aan blogs, nieuwsbrieven, productomschrijvingen of alleen een snelle check van jouw teksten. Alles kan! Met mijn Twentse nuchterheid en passie voor teksten help ik je graag.

Waar help ik je mee?

Website teksten

Passende teksten voor op jouw website. Helder en overtuigend.

Blogs

Wil jij je online vindbaarheid verbeteren en expertise tonen? Gebruik blogs!

SEO

Een check voor je website? Moeten de teksten geoptimaliseerd worden? Let me help.

Wat kan je van mij als tekstschrijver in Enschede verwachten?

Als jij besluit met mij kennis te willen maken, dan doe ik dat graag. Ik kom graag langs voor een kopje koffie, online of offline. Na een kennismaking schrijf ik een voorstel gebaseerd op jouw vragen. Na goedkeuring ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag. Ik schrijf de teksten (eventueel na een zoekwoordenonderzoek) en neem deze zorg voor je uit handen. Natuurlijk is er altijd een feedbackronde, waarna ik de laatste aanpassingen doe. Na de laatste aanpassingen zijn de teksten klaar om op social media te gaan. Ook dit kan ik eventueel voor je doen. Eenmaal online, is het tijd om de doelgroep de teksten te laten lezen en klant te maken!

 
Laat je contactgegevens onderaan deze pagina achter als jij kennis wilt maken!

Wat vinden mijn klanten?

Kopje koffie drinken?

    tekstschrijver Enschede