Close

Tekstschrijver voor de zorg

Met grote zorg zorgen voor prachtige teksten voor in de zorg. Snap jij het nog? Geintje natuurlijk, ik schrijf uiteraard met zorg, zodat mijn teksten door iedereen kan worden gelezen. Vanaf mijn geboorte ligt een stukje van mijn hart al bij de zorg. Mijn moeder werkt altijd al in de zorg en mijn vader heeft zich een aantal jaren geleden laten omscholen (topper). Vroeger hielp ik vaak bij het werk van mijn moeder, mega leuk om te doen.
Gelukkig kan ik zelf bepalen op welke sectoren ik me richt. Laat ‘de zorg’ er daar nu net eentje van zijn. Daar ligt gewoon een stuk passie van mij. Daarom zou ik jóu graag willen helpen bij het maken van prachtige teksten. Durf jij de samenwerking met mij aan?

Hoe kan ik jou helpen als tekstschrijver voor de zorg?

Uit ervaring weet ik dat mensen het lastig vinden om tijd vrij te maken om verhalen op papier te zetten. Daar kan ik je bij helpen. Wil jij als organisatie, stichting of bedrijf je verhaal naar buiten brengen? Op een mooie, betekenisvolle manier? Dan ben ik degene die daar ontzettend graag voor wil zorgen. Dus schakel mij in als tekstschrijver en laat de verhalen naar buiten stromen!

Wat kan je van mij als tekstschrijver verwachten?

Als jij besluit met mij kennis te willen maken, dan doe ik dat graag. Ik kom graag langs voor een kopje koffie, online of offline. Na een kennismaking schrijf ik een voorstel gebaseerd op jouw vragen. Na goedkeuring ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag als jouw persoonlijke tekstschrijver. Ik schrijf de teksten en neem deze zorg voor je uit handen. Natuurlijk is er altijd een feedbackronde, waarna ik de laatste aanpassingen doe. Na de laatste aanpassingen zijn de teksten klaar om gepubliceerd te worden. Bam, je verhaal wordt gelezen en maakt het verschil!

 
Laat je contactgegevens onderaan deze pagina achter als jij kennis wilt maken!

Kop koffie drinken?

Ik maak graag kennis met je!

    svg svg