Close

Website teksten laten maken

Teksten hebben de kracht om jouw website nóg beter te laten presteren. Teksten laten zien wie jij bent als ondernemer, als bedrijf en als persoon. Meestal is het, in combinatie met foto’s, de eerste indruk bij potentiële klanten. Wat mij betreft zijn teksten dus mega belangrijk. Ik schrijf het allerliefste teksten die écht bij jou/je bedrijf passen. Waarom? Goed voor de herkenbaarheid en het gevoel wat jij daarna hebt bij de teksten.
Wil jij dus knallende teksten op je website? Lees dan vooral even verder.

Website teksten: waarom zou je ze laten maken?

Website teksten kan je zo lang maken als je zelf wilt. Het allerbelangrijkste is dat de tekst duidelijk is en dat de bedoelde boodschap goed wordt begrepen. Ik streef er altijd naar om de tekst niet te lang te maken. Hoe meer iemand moet lezen, hoe meer kans er is dat diegene afhaakt of de tekst niet begrijpt. Een heldere en bondige boodschap is ontzettend belangrijk. Dat is mijn doel voor jouw website teksten. Ook kan je zelf blinde vlekken krijgen voor je eigen teksten. Denk je wel vanuit de klant? Of denk je al te snel in je eigen oplossing? Ik help je graag bij het maken van je website teksten. Persoonlijke, unieke teksten die bij jou passen.

Waar heb je hulp bij nodig?

Er zijn verschillende type website teksten. Ik kan je met verschillende contentdelen van je website helpen:

 • Website teksten: het schrijven van teksten voor op jouw website. Allemaal gericht op jouw doelgroep.
 • Blogs: een mooie manier om expertise te tonen en kennis te delen. Verwerk jouw kennis in blogs.
 • SEO: je kunt het niet meer achterwege laten als je wilt worden gevonden via Google.

Hoe werk ik samen?

Als jij besluit met mij kennis te willen maken, dan doe ik dat graag. Ik kom graag langs voor een kopje koffie, online of offline. Na een kennismaking schrijf ik een voorstel gebaseerd op jouw vragen. Na goedkeuring ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag. Ik schrijf de teksten (eventueel na een zoekwoordenonderzoek) en neem deze zorg voor je uit handen. Natuurlijk is er altijd een feedbackronde, waarna ik de laatste aanpassingen doe. Na de laatste aanpassingen zijn de teksten klaar om online gezet te worden. Ook dit kan ik eventueel voor je doen. Eenmaal online, is het tijd om de doelgroep de teksten te laten lezen en klant te maken!

 
Laat je contactgegevens onderaan deze pagina achter als jij kennis wilt maken!

Wat is mijn favoriete werkwijze?

svgsvgsvg1

Jij hebt een vraagstuk en komt bij mij terecht. Ik maak graag kennis onder het genot van een kop koffie.

svgsvgsvg2

Ik doe een voorstel op basis van jouw vraag.

svgsvgsvg3

Hoppa, na goedkeuring van het voorstel is het tijd om te schrijven. De magische typvingers gaan aan het werk.

svgsvgsvg4

We doen nog een feedbackronde en daarna zijn jouw teksten klaar om gepubliceerd te worden, waar en wanneer jij maar wilt.

Mijn standaardpakketten

Essentieel

Voor kleine websites
400,-
 • Homepagina
 • Over mij/ons
 • 1 Dienstpagina
 • Contactpagina
 • Zoekwoordenonderzoek: + €150,-

Optimaal

Voor middelgrote websites
550,-
 • Homepagina
 • Over mij/ons
 • 3 Dienstpagina's
 • Contactpagina
 • Zoekwoordenonderzoek: + €150,-
Populair

Maximaal

Voor grote websites
700,-
 • Homepagina
 • Over mij/ons
 • 5 Dienstpagina's
 • Contactpagina
 • Zoekwoordenonderzoek: + €150,-

Wat vinden klanten van mijn teksten?

svg

Voor de teksten op mijn website, heb ik Lara ingeschakeld. Het resultaat mag er zijn! Zij komt haar afspraken na, denkt met je mee en geeft tips hoe het beter kan. Ik heb deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Werken met Lara is werken met iemand die goed is in zijn vak.​

svg
svg

Blandine

svg

Fijn om mee samen te werken. Gaat resultaatgericht aan het werk en denkt ook graag met je mee.

svg
svg

Jorn

svg

Lara van Marketing Bee is enthousiast, gedreven en vastberaden om een mooi resultaat neer te zetten. Het contact is prettig. De oprechte interesse die Lara voor ieder onderwerp heeft, maakt dat ze overal mee uit de voeten kan. MCM tekst is een tevreden opdrachtgever!

svg
svg

Mirjam van Huet

svg

Lara verdiept zich uitermate goed in onze materie. Ze maakt de kennis eigen. Hierdoor creëert ze goede, eigen-wijze en pakkende teksten. Dit is van grote waarde voor ons bedrijf geweest. We zien daardoor dat we meer volgers krijgen en een groter bereik hebben.

svg
svg

Bob Volmer

svg

Ik ben erg blij dat ik met je in zee ben gegaan, ikzelf had dit namelijk bij lange na niet voor elkaar gekregen (Situatietje weet waar je kracht ligt 😊). Je hebt het echt heel erg goed weten te schrijven, zoals ik als persoon ben en ook hoe ik dit wil uitdragen naar mijn klanten!

svg
svg

Lotte Verheul

Kennismaken tijdens een (online) kop koffie?

Ik maak graag kennis met je!

  svg svg