freelance tekstschrijver twente

Website teksten

Teksten op een website hebben de kracht om potentiële klanten te informeren en overtuigen. Hebben jouw website teksten die kracht al?

Helder en bondig

Website teksten kan je zo lang maken als je zelf wilt. Het allerbelangrijkste is dat de tekst duidelijk is en dat de bedoelde boodschap goed wordt begrepen. Ik streef er altijd naar om de tekst niet te lang te maken. Hoe meer iemand moet lezen, hoe meer kans er is dat diegene afhaakt of de tekst niet begrijpt. Een heldere en bondige boodschap is ontzettend belangrijk. Dat is mijn doel voor jouw website teksten.

Waar heb je hulp bij nodig?

Website teksten

Het schrijven van teksten voor op jouw website. Daar help ik je graag mee.

Blogs

Een mooie manier van kennis delen en expertise tonen. Verwerk jouw kennis in blogs!

SEO

Het optimaliseren van de pagina's kan je niet vergeten als je gevonden wilt worden in Google.

Hoe werk ik samen?

Als jij besluit met mij kennis te willen maken, dan doe ik dat graag. Ik kom graag langs voor een kopje koffie, online of offline. Na een kennismaking schrijf ik een voorstel gebaseerd op jouw vragen. Na goedkeuring ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag. Ik schrijf de teksten (eventueel na een zoekwoordenonderzoek) en neem deze zorg voor je uit handen. Natuurlijk is er altijd een feedbackronde, waarna ik de laatste aanpassingen doe. Na de laatste aanpassingen zijn de teksten klaar om online gezet te worden. Ook dit kan ik eventueel voor je doen. Eenmaal online, is het tijd om de doelgroep de teksten te laten lezen en klant te maken!

 
Laat je contactgegevens onderaan deze pagina achter als jij kennis wilt maken!

Wat vinden mijn klanten?

Wil je kennismaken met mij?

    over mij