Close

Copywriter in Oldenzaal

Wil jij content met meer waarde voor je doelgroep? Of vaker iets plaatsen op je website? Als tekstschrijver in Oldenzaal help ik je graag.

Hoe kan ik jou helpen als copywriter?

De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een website. Deze moet natuurlijk up-to-date worden gehouden. Dit kan door vaker content te plaatsen. Daarnaast bereik je dan ook sneller je doelgroep. Als copywriter in Oldenzaal help ik je graag. Denk aan blogs, nieuwsbrieven, productomschrijvingen of alleen een snelle check van jouw teksten. Alles kan! Met mijn Twentse nuchterheid en passie voor teksten help ik je graag.

Wat kan je van mij als copywriter verwachten?

Als jij besluit met mij kennis te willen maken, dan doe ik dat graag. Ik kom graag langs voor een kopje koffie, online of offline. Na een kennismaking schrijf ik een voorstel gebaseerd op jouw vragen. Na goedkeuring ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag als jouw persoonlijke copywriter. Ik schrijf de teksten (eventueel na een zoekwoordenonderzoek) en neem deze zorg voor je uit handen. Natuurlijk is er altijd een feedbackronde, waarna ik de laatste aanpassingen doe. Na de laatste aanpassingen zijn de teksten klaar om op online te gaan. Ook dit kan ik eventueel voor je doen. Eenmaal online, is het tijd om de doelgroep de teksten te laten lezen en klant te maken!

 
Laat je contactgegevens onderaan deze pagina achter als jij kennis wilt maken!

Wat is mijn favoriete werkwijze?

svgsvgsvg1

Jij hebt een vraagstuk en komt bij mij terecht. Ik maak graag kennis onder het genot van een kop koffie.

svgsvgsvg2

Ik doe een voorstel op basis van jouw vraag.

svgsvgsvg3

Hoppa, na goedkeuring van het voorstel is het tijd om te schrijven. De magische typvingers gaan aan het werk.

svgsvgsvg4

We doen nog een feedbackronde en daarna zijn jouw teksten klaar om gepubliceerd te worden, waar en wanneer jij maar wilt.

Kop koffie drinken?

Ik maak graag kennis met je!

    svg svg