Close

Joehoe, tekstschrijver aan het woord

Wie is het gezicht achter Marketing Bee?

Nou, dan ben ik, Lara Bijen. Een 27-jarige meid uit Oldenzaal. Vol met Twentse nuchterheid en passie voor het schrijven van leuke, serieuze, persoonlijke, mooie, gevoelige, zakelijke teksten. Ik ben van alle markten thuis. Dit begon echt heel heel heel vroeger al. In de kleuterklas wilde ik eigenlijk al mijn eerste opstel schrijven. Je weet wel, dat ene wat iedereen zo verschrikkelijk vond. Nou ik niet hoor, kom maar door met dat schrijven. Dit is eigenlijk een rode draad geweest door de jaren heen, dat schrijven.


Dus toen ik klaar was met mijn middelbare school, verbaasde het mensen niet dat ik Communicatiewetenschappen ging studeren. En dat was leuk! Na het studeren was het tijd om te werken. Mijn handen jeukten om aan de slag te gaan, om bedrijven en mensen te helpen. Ik begon met werken bij Speakup, een bedrijf in Enschede. Daar werk ik nu nog steeds parttime en daarnaast heb ik dus mijn eigen prachtige bedrijf Marketing Bee (trots!).


Want schrijven krijg je niet meer uit mij. Dat is een passie, dat blijft. Mijn voorkeur ligt bij het schrijven voor de sociale sector: zorg, onderwijs, cultuur. Echt mijn ding. Maar ik schrijf ook over hele andere onderwerpen hoor: b2b, zakelijk, website teksten, over mij-pagina’s. Noem het maar op. Ik ga graag de uitdaging aan.

Dus in het kort: Lara Bijen, een tekstschrijver met passie.

Wat is mijn favoriete werkwijze?

svgsvgsvg1

Jij hebt een vraagstuk en komt bij mij terecht. Ik maak graag kennis onder het genot van een kop koffie.

svgsvgsvg2

Ik doe een voorstel op basis van jouw vraag.

svgsvgsvg3

Hoppa, na goedkeuring van het voorstel is het tijd om te schrijven. De magische typvingers gaan aan het werk.

svgsvgsvg4

We doen nog een feedbackronde en daarna zijn jouw teksten klaar om gepubliceerd te worden, waar en wanneer jij maar wilt.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

svg

Voor de teksten op mijn website, heb ik Lara ingeschakeld. Het resultaat mag er zijn! Zij komt haar afspraken na, denkt met je mee en geeft tips hoe het beter kan. Ik heb deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Werken met Lara is werken met iemand die goed is in zijn vak.​

svg
svg

Blandine

svg

Fijn om mee samen te werken. Gaat resultaatgericht aan het werk en denkt ook graag met je mee.

svg
svg

Jorn

svg

Lara van Marketing Bee is enthousiast, gedreven en vastberaden om een mooi resultaat neer te zetten. Het contact is prettig. De oprechte interesse die Lara voor ieder onderwerp heeft, maakt dat ze overal mee uit de voeten kan. MCM tekst is een tevreden opdrachtgever!

svg
svg

Mirjam van Huet

svg

Lara verdiept zich uitermate goed in onze materie. Ze maakt de kennis eigen. Hierdoor creëert ze goede, eigen-wijze en pakkende teksten. Dit is van grote waarde voor ons bedrijf geweest. We zien daardoor dat we meer volgers krijgen en een groter bereik hebben.

svg
svg

Bob Volmer

svg svg