over mij

Jij kunt vandaag nog klanten bereiken

Samen met jou kijk ik naar de beste manier om je doelgroep te bereiken. Door de teksten zo aan te passen aan de behoefte van de doelgroep, kan je ze klant maken.

Helder zichtbaar zijn

Niets is zo vervelend als iets lezen en je er niet in kunnen vinden of het niet begrijpen. Als dit gebeurt, haak je af. Herkenbaar? Dat is ook wat er bij jouw klanten gebeurt. Ik kijk hier graag met je naar. Welke behoeften hebben jouw klanten en hoe voldoe jij hier aan als bedrijf of ondernemer? De eerste stap is om dit in kaart te brengen. Als dat klaar is, is het de truc om magische woorden te vinden die aansluiten op de behoeften. Op die manier overtuig je klanten dat jij datgene kan bieden wat jouw (potentiële) klant wil. Door op die manier waarde te bieden spring je erboven uit als ondernemer. Laten we samen die magische woorden vinden.

Wie ben ik?

Ik ben Lara, een marketeer met een liefde voor teksten en alles eromheen. Al sinds de basisschool heb ik een passie voor teksten schrijven. Vroeger waren het opstellen, maar ondertussen is dit uitgegroeid tot allerlei (online) teksten. Website teksten, blogs, social media teksten en seo. Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in een onderwerp en doelgroep en de juiste woorden te vinden voor het juiste kanaal.

 

Die magische woorden vinden, dat is mijn passie.

over mij

Mijn eigenschappen

Gestructureerd

Ik werk gestructureerd en houd van to-do lijstjes. Op die manier vergeet ik niks en ben jij als opdrachtgever op de hoogte.

Sociaal

Ik ga graag in gesprek met opdrachtgevers om ze beter te leren kennen. Zo weet ik ook beter over wie of wat ik schrijf.

Doorzetter

Ik durf van mezelf te zeggen dat ik een doorzetter ben. Ik pak iets meteen aan en ga niet bij de pakken neerzitten. Ik ga voor jou tot het uiterste.

Wat vinden mijn klanten?

Hoe werk ik samen?

Als jij besluit met mij kennis te willen maken, dan doe ik dat graag. Ik kom graag langs voor een kopje koffie, online of offline. Na een kennismaking schrijf ik een voorstel gebaseerd op jouw vragen. Na goedkeuring ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag. Ik schrijf de teksten (eventueel na een zoekwoordenonderzoek) en neem deze zorg voor je uit handen. Natuurlijk is er altijd een feedbackronde, waarna ik de laatste aanpassingen doe. Na de laatste aanpassingen zijn de teksten klaar om online gezet te worden. Ook dit kan ik eventueel voor je doen. Eenmaal online, is het tijd om de doelgroep de teksten te laten lezen en klant te maken!


Laat je contactgegevens onderaan deze pagina achter als jij kennis wilt maken!

Kopje koffie drinken?

    contact freelance tekstschrijver

    Volg mij op Instagram