Close

SEO (search engine optimalization)

Droom jij ervan om gevonden te worden via Google? Maar wil je er niet veel tijd insteken of aanmodderen? Als seo tekstschrijver kan ik je helpen. Door een goede strategie toe te passen, zodat jij wél wordt gevonden!

Waarom is SEO belangrijk?

Teksten schrijven is één ding. Daar verwerk je jouw eigen merkverhaal en drijfveer in. Natuurlijk schrijf je in eerste instantie altijd voor jouw doelgroep. Toch moet je niet vergeten dat Google ook jouw teksten ‘leest’. Hoe waardevoller jouw tekst is voor Google, hoe hoger jij in de zoekresultaten komt te staan. Nou lijkt dat misschien niet belangrijk, maar de meeste mensen zoeken tegenwoordig naar producten of dienstverlening via zoekmachines. Dus hoe hoger jouw positie, hoe groter de kans dat jij online klanten binnenhaalt. SEO toepassen is dus zeker niet iets om te vergeten.

 
 
 

Wat zijn de voordelen van zoekmachine optimalisatie?

Er zijn er genoeg, maar ik zal een lijstje opnoemen:

  • Goede vindbaarheid
  • Kwalitatief betere bezoekers op je site
  • Meer websitebezoekers
  • Hogere positie in zoekresultaten
  • Gebruiksvriendelijkheid op je website neemt toe
  • Relevantie wordt groter voor je bezoekers, omdat je hier je strategie op aanpast

Ik vind vooral de kwaliteit van de websitebezoekers een groot voordeel. Betaalde bezoekers uit advertenties zijn mooi, maar bij organische bezoekers (dus uit zoekopdrachten) is de relevantie nóg hoger. Waarom? Deze persoon is uit zichzelf een zoekopdracht gestart, heeft zelf op jouw link geklikt en is dus meer bereid om een aankoop te doen. De waarde van de bezoeker ligt dus hoger dan bij een betaalde bezoeker. Dat is toch een mooi voordeel lijkt me!

 

Waar help ik je als seo tekstschrijver mee? Ik kan je helpen met zoekwoordenonderzoek, optimaliseren en monitoren.

Hoe werk ik samen?

Als jij besluit met mij kennis te willen maken, dan doe ik dat graag. Ik kom graag langs voor een kopje koffie, online of offline. Na een kennismaking schrijf ik een voorstel gebaseerd op jouw vragen rondom SEO. Na goedkeuring ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag. Ik doe een zoekwoordenonderzoek en bekijk je teksten. Vervolgens ga ik de teksten optimaliseren door het zoekwoord goed te verwerken (titels, meta-omschrijvingen en url’s). Daarna is het een kwestie van monitoren. Welke pagina’s zorgen voor een hoge positie in Google en waar kan nog aan gesleuteld worden?

 

Laat je contactgegevens onderaan deze pagina achter als jij kennis wilt maken!
 
 
 

Kop koffie drinken?

Ik maak graag kennis met je!

    svg svg