Close

SEO blogs

Wil jij online worden gevonden? Dat kan door blogs op een juiste manier in te zetten, namelijk aan de hand van SEO. Als SEO tekstschrijver kan ik je hier van alles over vertellen.

SEO blogs: waarom inzetten?

Met blogs deel je kennis en kan je jezelf neerzetten als expert. Ideaal als jij het vertrouwen van je klant wilt vinden. Door een zoekwoordenonderzoek te doen, kom je erachter waar jouw klant naar op zoek is. Hier kan je goed op inspelen door blogs in te zetten. Hiermee vergroot je de kans op meer websitebezoekers en uiteindelijk meer leads.

Wat zijn de voordelen van zoekmachine optimalisatie?

Er zijn er genoeg, maar ik zal een lijstje opnoemen:

  • Goede vindbaarheid
  • Kwalitatief betere bezoekers op je site
  • Meer websitebezoekers
  • Hogere positie in zoekresultaten
  • Gebruiksvriendelijkheid op je website neemt toe
  • Relevantie wordt groter voor je bezoekers, omdat je hier je strategie op aanpast

Ik vind vooral de kwaliteit van de websitebezoekers een groot voordeel. Betaalde bezoekers uit advertenties zijn mooi, maar bij organische bezoekers (dus uit zoekopdrachten) is de relevantie nóg hoger. Waarom? Deze persoon is uit zichzelf een zoekopdracht gestart, heeft zelf op jouw link geklikt en is dus meer bereid om een aankoop te doen. De waarde van de bezoeker ligt dus hoger dan bij een betaalde bezoeker. Dat is toch een mooi voordeel lijkt me!

 

Waar help ik je als seo tekstschrijver mee? Ik kan je helpen met zoekwoordenonderzoek, optimaliseren en monitoren.

Hoe werk ik samen?

Als jij besluit met mij kennis te willen maken, dan doe ik dat graag. Ik kom graag langs voor een kopje koffie, online of offline. Na een kennismaking schrijf ik een voorstel gebaseerd op jouw vragen. Na goedkeuring ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag. Ik schrijf de blogs (eventueel na een zoekwoordenonderzoek) en neem deze zorg voor je uit handen. Natuurlijk is er altijd een feedbackronde, waarna ik de laatste aanpassingen doe. Na de laatste aanpassingen zijn de teksten klaar om op jouw website te gaan. Ook dit kan ik eventueel voor je doen. Eenmaal online, is het tijd om de doelgroep de seo blogs te laten lezen en klant te maken!

 
Laat je contactgegevens onderaan deze pagina achter als jij kennis wilt maken!

Kop koffie drinken?

Ik maak graag kennis met je!

    svg svg