Close

Website scan

Heb jij een mooie website, maar presteert deze niet zoals jij wilt? Daar kan ik je bij helpen. Ik kan je website scannen en geef je daarna pijnpunten en verbetertips waar je direct mee aan de slag kunt!

Waarom zou je een website scan laten doen?

De meeste ondernemers hebben al een mooie website. Waarom zou je deze dan laten scannen? Goede vraag. Het kan zijn dat je veel bezoekers hebt, maar weinig aanvragen of weinig offertes (dat ligt eraan wat jij uit je website wilt halen). Het kan ook zijn dat je juist niet wordt gevonden via Google, maar dat je weet niet waar dit aan ligt.

 

Daar kan ik je bij helpen. Als ik een website scan uitvoer, kijk waar de sterke en zwakke punten van jouw website liggen. Daaruit volgen verbeterpunten waar je direct mee aan de slag kan. Als kers op de taart krijg je ook nog SEO-tips waar je mee aan de slag kan gaan.

Dus wil jij je website verbeteren, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de website scan iets voor jou!

Hoeveel kost een website scan?

Website scan

150
  • Website scan
  • Verbeterpunten
  • SEO tips
  • Samenvatting van de scan in je mailbox

Wat vinden mijn klanten?

svg

Voor de teksten op mijn website, heb ik Lara ingeschakeld. Het resultaat mag er zijn! Zij komt haar afspraken na, denkt met je mee en geeft tips hoe het beter kan. Ik heb deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Werken met Lara is werken met iemand die goed is in zijn vak.​

svg
svg

Blandine

svg

Fijn om mee samen te werken. Gaat resultaatgericht aan het werk en denkt ook graag met je mee.

svg
svg

Jorn

svg

Lara van Marketing Bee is enthousiast, gedreven en vastberaden om een mooi resultaat neer te zetten. Het contact is prettig. De oprechte interesse die Lara voor ieder onderwerp heeft, maakt dat ze overal mee uit de voeten kan. MCM tekst is een tevreden opdrachtgever!

svg
svg

Mirjam van Huet

svg

Lara verdiept zich uitermate goed in onze materie. Ze maakt de kennis eigen. Hierdoor creëert ze goede, eigen-wijze en pakkende teksten. Dit is van grote waarde voor ons bedrijf geweest. We zien daardoor dat we meer volgers krijgen en een groter bereik hebben.

svg
svg

Bob Volmer

Wil jij je website laten scannen?

Aan de slag!

    svg svg