Close

Tekstschrijver voor cultuur

Cultuur is overal: in gedrag, in houding, normen en waarden, religie. Eigenlijk kan je zeggen dat alles cultuur is. En juist dát maakt cultuur zo mega interessant voor mij. Het belang van cultuur laten zien en dit met zorg verwerken in een mooi artikel, blog of een andere tekstvorm.

Ik zou dolgraag voor je aan de slag gaan om jouw culturele verhaal tot woorden te maken. Let’s go!

Hoe kan ik jou helpen als tekstschrijver voor cultuur?

Uit ervaring weet ik dat mensen het lastig vinden om tijd vrij te maken om verhalen op papier te zetten. Daar kan ik je bij helpen. Wil jij als organisatie, stichting of bedrijf je verhaal naar buiten brengen? Op een mooie, betekenisvolle manier? Dan ben ik degene die je ontzettend graag wil helpen. Dus schakel mij in als tekstschrijver en laat de verhalen naar buiten stromen!

 

Wat kan je van mij als tekstschrijver verwachten?

Als jij besluit met mij kennis te willen maken, dan doe ik dat graag. Ik kom graag langs voor een kopje koffie, online of offline. Na een kennismaking schrijf ik een voorstel gebaseerd op jouw vragen. Na goedkeuring ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag als jouw persoonlijke tekstschrijver. Ik schrijf de teksten en neem deze zorg voor je uit handen. Natuurlijk is er altijd een feedbackronde, waarna ik de laatste aanpassingen doe. Na de laatste aanpassingen zijn de teksten klaar om gepubliceerd te worden. Bam, je verhaal wordt gelezen en maakt het verschil!

 
Laat je contactgegevens onderaan deze pagina achter als jij kennis wilt maken!

Kop koffie drinken?

Ik maak graag kennis met je!

    svg svg