Close

SEO teksten laten schrijven

SEO teksten laten schrijven kan tegenwoordig om duizenden plekken. Door bureaus, door tekstschrijvers en door SEO-experts. Maar waarom zou je dit laten doen? En wat schiet jij er mee op? Duik samen met mij in de wereld van SEO!

Wat zijn SEO teksten?

Het belangrijkste: teksten schrijf je in principe altijd voor de websitebezoeker. Daarnaast kan je meer websitebezoekers genereren door je teksten te optimaliseren voor zoekmachines, ook wel seo-proof maken genoemd. Wil je meer lezen over seo-proof? Klik dan even hier.

 

Dat heet SEO-optimalisatie. SEO teksten helpen je een hoger zoekresultaat in zoekmachines, zoals Google, te halen. Op de lange termijn levert dit meer websitebezoekers op én dus meer leads en omzet. Maar hoe schrijf je voor een zoekmachine én voor een bezoeker? Daar kan ik je mee helpen. Je kunt bij mij SEO teksten laten schrijven. Ik maak dan de teksten voor jou of optimaliseer teksten die door jou zijn geschreven, net wat jij wilt.

Waarom zou jij SEO proof teksten op je website moeten hebben?

Het internet staat vol met websites en pagina’s over allerlei informatie. De kunst is om erboven uit te steken met jouw landingspagina’s. Door teksten SEO-proof te maken, verschijn je hoger in de zoekresultaten. Hierdoor krijg je meer websitebezoekers en uiteindelijk, als je conversiemethodes goed in elkaar steken, meer leads! Het is een lange termijn ding, wat betekent dat er tijd en energie in moet worden gestoken. Naast hoge zoekresultaten positioneer jij jezelf ook als expert. Dus even in het kort:

  • Goede vindbaarheid
  • Kwalitatief betere bezoekers op je site
  • Meer websitebezoekers
  • Hogere positie in zoekresultaten
  • Gebruiksvriendelijkheid op je website neemt toe
  • Relevantie wordt groter voor je bezoekers, omdat je hier je strategie op aanpast

Ik vind vooral de kwaliteit van de websitebezoekers een groot voordeel. Betaalde bezoekers uit advertenties zijn mooi, maar bij organische bezoekers (dus uit zoekopdrachten) is de relevantie nóg hoger. Waarom? Deze persoon is uit zichzelf een zoekopdracht gestart, heeft zelf op jouw link geklikt en is dus meer bereid om een aankoop te doen. De waarde van de bezoeker ligt dus hoger dan bij een betaalde bezoeker. Dat is toch een mooi voordeel lijkt me!

Wil jij ook aan de slag met SEO teksten?

Zeker doen! Het levert je echt ontzettend veel op. Een klein nadeel van zoekmachineoptimalisatie is dat het tijd kost. Je ziet niet de volgende dag al resultaat. Maar als je eenmaal resultaat hebt, is het vaak blijvend.

 

Als jij niet veel tijd en energie in SEO teksten wilt steken, help ik je graag. Ik kom graag langs voor een kopje koffie, online of offline. Na een kennismaking schrijf ik een voorstel gebaseerd op jouw vragen. Na goedkeuring ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag. Ik schrijf de seo teksten (eventueel na een zoekwoordenonderzoek) en neem deze zorg voor je uit handen. Natuurlijk is er altijd een feedbackronde, waarna ik de laatste aanpassingen doe. Na de laatste aanpassingen zijn de teksten klaar om online gezet te worden. Ook dit kan ik eventueel voor je doen. Eenmaal online, is het tijd om de doelgroep de teksten te laten lezen en klant te maken!

 

Mocht je meer willen dan alleen SEO teksten laten schrijven, dan kan dat ook. Ik bied ook diensten aan met complete SEO-analyse van jouw huidige website. Laat je gegevens onderaan deze pagina achter, dan neem ik contact met je op.

 

Kop koffie drinken?

Ik maak graag kennis met je!

    svg svg