Close

Waar ben je naar op zoek?

Op zoek naar mijn pakketten voor website teksten?

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

svg

Voor de teksten op mijn website, heb ik Lara ingeschakeld. Het resultaat mag er zijn! Zij komt haar afspraken na, denkt met je mee en geeft tips hoe het beter kan. Ik heb deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Werken met Lara is werken met iemand die goed is in zijn vak.​

svg
svg

Blandine

svg

Fijn om mee samen te werken. Gaat resultaatgericht aan het werk en denkt ook graag met je mee.

svg
svg

Jorn

svg

Lara van Marketing Bee is enthousiast, gedreven en vastberaden om een mooi resultaat neer te zetten. Het contact is prettig. De oprechte interesse die Lara voor ieder onderwerp heeft, maakt dat ze overal mee uit de voeten kan. MCM tekst is een tevreden opdrachtgever!

svg
svg

Mirjam van Huet

svg

Lara verdiept zich uitermate goed in onze materie. Ze maakt de kennis eigen. Hierdoor creëert ze goede, eigen-wijze en pakkende teksten. Dit is van grote waarde voor ons bedrijf geweest. We zien daardoor dat we meer volgers krijgen en een groter bereik hebben.

svg
svg

Bob Volmer

svg

Ik ben erg blij dat ik met je in zee ben gegaan, ikzelf had dit namelijk bij lange na niet voor elkaar gekregen (Situatietje weet waar je kracht ligt 😊). Je hebt het echt heel erg goed weten te schrijven, zoals ik als persoon ben en ook hoe ik dit wil uitdragen naar mijn klanten!

svg
svg

Lotte Verheul

Kop koffie drinken?

Wil jij ook creatieve, awesome teksten? Laat dan je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

    svg svg